Totaal aantal pageviews

8 augustus 2006

Gebrek aan energie

Ik heb al even niets meer van me laten horen. De vorige keer leek mijn energie wat terug te komen. In de afgelopen periode echter waren er wat problemen die weer het nodige van me vroegen. Zo was het Kalium gehalte te hoog in het bloed, het HB gehalte te laag en moest de chirurg nog langs komen om een paar buitengewoon grote aambeien te verwijderen. Dit laatste probleem heeft me bijna drie slapeloze nachten bezorgd. Verder heb ik vandaag een tweetal zakjes bloed ontvangen. Voor de rest is alles wel OK. De opbouw van mijn conditie gaat gestaag maar langzaam vooruit. Ik hoop de komende dagen weer wat meer energie te krijgen nu de laatste problemen weer overwonnen zijn.

Voor de rest wil ik hierbij laten weten dat ik vanaf a.s. donderdag eventueel weer bezoek accepteer. Dit echter alleen in overleg met mijn ouders en alleen tussen 19:00 en 20:00 uur. (Eventueel afwijkend in weekend.)

6 opmerkingen:

Fred zei

Hoi Paul,

goed om wat van je te horen!

Hou vol en train ze.

groeten Fred

Anoniem zei

Hé Paul!

Het leven van een getransplanteerde gaat niet over rozen. Wel over Sperti als ik het goed lees. Hopelijk zet het herstel voort. Hou je goed!

@

Anoniem zei

ben blij dat je weer wat schreef, ik kijk elke dag op je forum hoe het met je gaat.

ojeee aambeien, veel pruimen eten(HIHI).

groetjes van Sabine Steenepoorte

Cor en Dorien zei

Hoi Paul,

Gelukkig we horen weer wat van je, en zijn de berichten weer beter.
Niet te veel willen in een keer, pas op jezelf wij komen gauw. Hou je haaks.

Groetjes Cor en Dorien

Anoniem zei

Hallo Paul!
Neem je tijd, wil niet alles direct, je weet dat je voor alles moet werken. Ups en downs horen daar bij. Bij mij was de ommekeer na een half jaar toen was het grote genieten aangebroken. Zet hem op jouw tijd komt dus echt sneller dan je denkt.
Hartelijke groeten,
Bianca Kriek

Albert Bunte zei

Beste Paul,

Gefeliciteerd.

Ik (wij) zijn erg blij voor je en wensen je een goed en spoedig herstel toe.

Groet,

Albert, Willy Bunte