Totaal aantal pageviews

1 augustus 2006

Even de situatie van vandaag

Ik probeer in verschillende stappen te beschrijven wat ik meegemaakt heb. Dit kost mij echter veel energie en zal de nodige tijd gaan kosten. Om toch ook even tussentijds een indruk te geven van de meest actuele situatie hieronder even een overzichtje:

De longen functioneren maar het zuurstofpeil in het bloed is matig, bij opstaan vanochtend 93 %. Dit terwijl ik daar nog 5 liter zuurstof per minuut bij gebruik. Snelle dips in saturatie bij inspanning.

Sinds vandaag ben ik infuusvrij. Dit geeft me de mogelijkheid wat mobieler te worden. Ik ben slechts in staat enkele meters vrij te lopen. Voor de afstand bed-badkamer maak ik gebruik van een rollator. Gisteren is begonnen met training op een loopband. Vandaag 3 * 2 minuten gelopen bij een snelheid van 1 km / uur.

Ik kan op dit moment slechts fluisterend communiceren. Er zal nog door een KNO arts naar gekeken moeten worden. (Zenuw geraakt?)

De hoeveelheid energie die ik heb is zeer beperkt. Dit terwijl de dagen redelijk vol gepland staan. Daarbij kost alles gewoon veel tijd. Enig idee hoeveel tijd het kost om bij het ontbijt 19 pillen uit verschillende strips te drukken en deze per stuk met een slokje water weg te werken? Voorlopig kost dit me al bijna een kwartier!

Om mezelf te beschermen accepteer ik op dit moment geen andere bezoekers dan mijn ouders en broer en schoonzus. De ook met de afdeling afgesproken bezoektijd is van 19:00-20:00 uur. Mogelijk dat vanaf volgende week ook anderen op deze tijd op bezoek kunnen komen voor hen die dat willen. Dit voorlopig dan echter alleen in overleg met mijn ouders.

Er komen een hoop kaarten binnen! Hierbij bedankt voor jullie aandacht! Ik heb overigens wel weer mijn oude telefoonnummer maar deze gebruik ik slechts om te internetten. Pas als ik wat energie overhoud zal ik de telefoon weer aansluiten. Mochten er mensen wachten op antwoord op een aan mij gerichte mail; er zijn er nog ruim 600 nog niet door me gelezen. Alle aan P-Logic gerichte mail komt overigens ook bij mijn collega's terecht zodat zij de zakelijke mail zonodig kunnen afhandelen.

2 opmerkingen:

chrisja zei

Hallo Paul,
15 minuten 19 pillen doorslikken. Petje af. En je zaken van Plogic laat zijn echt niet belangrijk. Jij bent op dit moment belangrijk en de rest moet je laten rusten.
Heel veel sterkte Chrisja

Renate zei

Hallo Paul, 15 minuten 19 pillen das best snel hoor, al lijkt het voor jouw niet. Vergeet even je werk en denk aan je zelf. Vind het al knap dat je zelf je dagboek zo kan bijhouden. Heel veel groeten en tot....