Totaal aantal pageviews

24 december 2006

Kerst-, Nieuwjaars- en bedankkaartje

Gut, gut; ik heb maar liefst drie weken niet meer voor een update gezorgd. Vergeef me, het was een drukke periode! Wat hebben we over de laatste drie weken te melden?

Kerst-, Nieuwjaars- en bedankkaarten

De laatste week is veel tijd gaan zitten in het maken van een passende kaart voor de feestdagen en het uitzoeken wie deze dan wel zouden moeten ontvangen. Ik heb een kaartje gemaakt waarin ik naast de gebruikelijke wensen tevens iedereen bedank die mij voor, tijdens en na de transplantatieperiode op enigerlei wijze ondersteund heeft. Klik = Velletje postzegelsRuim 200 kaartjes zijn op de post gegaan waarvan een groot deel met speciale postzegel! Daarnaast zijn nog zo'n 180 kaartjes per e-mail verstuurd.

Voor degenen waarvan ik geen post- of (geldig) e-mail adres had (waaronder, maar niet uitsluitend: Astrid van H., Bianca K., Gerda van M., Jolanda K., Manon de J., Mariëtte W., Martine D., Richard V., Tom G., Wil van A., Annemarie, Iréne, Jos en Doke, Judith, Monique en Renate) mijn kaartje is hier alsnog te downloaden (550 Kb). [Na het uitprinten dient deze nog wel even in vieren gevouwen te worden.]

Paul in kerststemming (Louise bedankt!)

De kerststemming zit er goed in. Klik hier!

Sociale activiteiten

Het waren weer een paar 'sociale' weekjes met daarbij een bijzondere ontmoeting:

Zes en een half jaar geleden kreeg ik via de e-mail contact met een zekere Gina door een typefoutje in een e-mail adres. Zij was toen 14 jaar oud. Tot op heden hebben we altijd contact gehouden en hebben we met elkaars up's en down's meegeleefd. Mijn Outlookmapje 'Gina' telt ondertussen meer dan 1.100 mailtjes die in al die jaren over en weer zijn gegaan. Informatie over De PierNu voor het eerst hebben we elkaar eens ontmoet! Het was echt bijzonder om iemand te ontmoeten waar al zo lang -op afstand- contact mee bestaat. In nog mooi zonnig weer hebben we heerlijk op de pier van Scheveningen in een restaurantje zitten kletsen en zijn we Scheveningen nog even in geweest.

Verder is in de afgelopen weken nog even lekker met Joke geluncht bij Café de Paris en heb ik nog de nodige vrienden & kennissen opgezocht.

Ouders 45 jaar getrouwd

Afgelopen week waren mijn ouders 45 jaar getrouwd. Dit is samen met mijn broer en schoonzus alsmede mijn Uzbekistaanse 'zus' en haar echtgenoot gisteren met een etentje gevierd. Daarbij als nieuwtje: Nastya en Martijn verwachten een kleintje! Gefeliciteerd!

Medische zaken

Mijn laatste bezoek aan het UMC was op 11 december. Al is het EBV-virusje nog steeds wat actief, ik wordt nu pas weer voor controle terugverwacht op 3 januari. Het wordt de eerste keer dat ik langer dan een week weg kan blijven uit het UMC! Ik heb me de afgelopen drie weken trouwens zeer goed gevoeld.

Voor de afdeling diëtiek/diabetologie is gedurende een aantal dagen een lijst bijgehouden van genoten voedingsmiddelen, de daarbij behorende binnengekregen koolhydraten en de gemeten bloedglucosewaarden.

Mijn on-line overzicht van bloedglucosewaarden is overigens even niet bijgewerkt. De communicatie tussen mijn glucosemeter 'Accu-Chek Compact plus' en de uitlezer Smart-Pix is ontregeld. Om dit weer in orde te maken kreeg ik software toegestuurd alsmede een foutief kabeltje. Het wachten is nu op het juiste kabeltje om de Compact Plus te kunnen resetten.

Aangezien ik al enige tijd het gevoel had dat de sterkte van mijn brillenglazen niet meer helemaal in overeenstemming waren met de werkelijke gesteldheid van mijn ogen liep ik kort geleden eens bij een opticien binnen. Daar is even goed tijd genomen om mijn ogen door te meten.
En ja hoor: mijn gevoel werd bevestigd - ik wordt echt oud! Ik mag nu met multifocale glazen door het leven! Er is natuurlijk gelijk een nieuw montuurtje uitgezocht. Komende week of in de eerste week van januari zal ik de bril kunnen ophalen. Duur grapje trouwens dit soort glazen!

2 opmerkingen:

Fred zei

Hoi Paul,

goed om weer wat van je te horen. Heb je gezien op het gastenboek van de FOK dat we het eerste PC'tje (met duur UMTS abonnement) hebben kunnen uitleveren! Echt een succes. heel leuk dat de FOK! community zo veel geld voor ons bij een heeft gebracht.

Het klinkt of je het al weer aardig druk hebt. Doe je wel een beetje rustig aan. Heel veel geluk en gezondheid in 2007! Hou je haaks en de groeten

Fred.

PS: Ik hoorde dat je met Bowe in de slag bent over onze 'vernieuwde' site?
Alvast weer bedankt voor je hulp!

Anoniem zei

Dag Paul,

fijn om te lezen dat het je goed gaat. Dank voor je Nieuwjaarskaart!
Ik drukte ze af en die hangt nu bij alle andere wensen die we hier met een warm hart ontvangen. Ook voor jou een heel mooi en gezond 2007.

Marta - Martine D