Totaal aantal pageviews

18 mei 2006

De dag van vandaag....

Donderdag: ik had me voorgenomen vandaag even goed met deze website bezig te gaan. Andere klussen kregen echter even een hogere prioriteit.

Hoe zag de dag eruit vandaag? Ik begon de dag wat vertraagd, na het wakker worden rond 07:00 en direct sprayen viel ik weer in slaap. Al was dat maar voor een uurtje, daarna had ik toch een lichte hoofdpijn. Dat laatste uurtje had ik namelijk de beademingsmachine niet aan staan waardoor het koolzuurgas teveel toeneemt.

Voor de rest van de dag ben ik voornamelijk bezig geweest met mijn boekhouding. In het afgelopen jaar kwam ik er niet meer aan toe om mijn zakelijke activiteiten op een correcte manier in de boekhouding te verwerken. Ik gebruik nu mooi de wachttijd om dit soort klussen eens weg te werken. Alle inkoopnota's van 2005 zijn vandaag ingevoerd. Morgen de verkoopnota's!

Overigens heb ik ook nog anderhalve kilometer op een loopband gelopen en mijn armspieren getraind met een halter van 7 kilogram. Ik kom straks als bodybuilder het ziekenhuis weer uit!

Voor een meer structurele update en koppeling met mijn oude website zullen jullie nog even geduld moeten hebben. Vermoedelijk kom ik er pas na aankomend weekend aan toe.

4 opmerkingen:

Fred zei

Hallo Paul,
goed om weer wat van je te horen. Hoop op alle goeds!

groeten Fred.

Anoniem zei

Hoi Paul,

Af en toe keek ik of er nieuws was over jou, en zie hier; je bent weer on-line !
Ik wens je veel sterkte toe in deze fase van (ver)wachten. Uiteindelijk leef je nu toe naar een transplantatie óf een ontmoeting met God.
Ik hoop, dat er op tijd een donor zal zijn en je nog gespaard mag blijven voor hen die je lief zijn !


Vriendelijke groet,

Friso

frans zei

beste paul,

ik wens jouw en je familie veel sterkte in de komende tijd,god zal altijd bij je zijn , en ik zal bidden voor een goede afloop.

frans

Yvo zei

Ha die paul, na mijn mailtje vandaag aan jou herinnerde ik mij, dat je ook nog een longtransplantatie-site had.
En je ziet ik heb hem gevonden.
Ook ik wens je natuurlijk heel veel sterkte de komende tijd en ook ik hoop, dat er snel iets mag gaan gebeuren. Groet je vader en moeder van me en ook voor hen veel sterkte. Groet Yvo