Totaal aantal pageviews

14 mei 2006

Een nieuwe fase

In 2001 begon ik de website www.longtransplantatie.nl waarop in eerste instantie alleen mijn eigen verhaal leesbaar was. Hoewel dat in de jaren uitgebreid is met verhalen van (en links naar) anderen stopten mijn eigen bijdragen na verloop van tijd. Mijn laatste update dateert van ruim anderhalf jaar geleden!

Via deze weblog zal ik proberen de schade in te halen. Ik zal mijn oorspronkelijke eigen verhaal nog toegankelijk houden via www.longtransplantatie.nl/paul. Omdat niet alles even relevant is zal ik in de volgende bijdragen een samenvatting gaan geven van mijn oude verhaal. Daarna ga ik verder met de dag van vandaag en mijn toekomst....

4 opmerkingen:

Hans van de Vooren zei

Hoi Paul,

Houd je het wachten nog vol? Het wordt nu wel heel spannend, en ik ben blij dat we je verhaal nu weer een beetje kunnen gaan volgen. Elke dag kijk ik even en hoop ik te lezen dat je bent geholpen.

Nou heel veel sterkte, ik blijf duimen!!!

Hans.

Jan en Stans zei

Hallo Paul,

Wat een spannende tijd is dit voor jou. Hopelijk gaat het wachten niet te lang meer duren. Hou de moed erin. Positief denken!

Groetjes Stans

Anoniem zei

Hallo Paul,
Zet hem op jongen, op de UMC afdeling verzorgen ze je zeer goed.
Ik hoop en duim voor je, dat je snel geholpen wordt, daarna is het opknappen en kicken.
Echt waar,

Groet van een ervaren rot,
Gerard

Elly van Es zei

Hé Paul,
toch al begonnen met een nieuwe weblog! Dat had ik dus nog niet gezien toen ik net mijn Oef-mailtje schreef. Ik zal regelmatig even checken of je tijd hebt gehad om te schrijven.
wederom, hou je!
Elly